Facebook pixel
breaking waves

breaking waves van Arjan Keers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • breaking waves van Arjan Keers thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 129767

breaking waves van Arjan Keers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
breaking waves van Arjan Keers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Houten golfbrekers op het strand van Domburg. Deze golfbrekers zorgen ervoor dat er geen strand wegspoeld en ze zijn erg fotogeniek. Het maken van deze foto was lastig omdat het statief steeds verschoof door het water dat langs de poten spoelde maar ik wilde graag zo dicht mogelijk op de paaltjes fotograferen. uiteindelijk gelukt en erg tevreden met het resultaat.

Over Arjan Keers

Arjan Keers profielfotoeven voorstellen..Arjan Keers is een gedreven amateurfotograaf met een passie voor het Nederlandse landschap.Wonend in de Flevopolder met het Markermeer, de Oostvaardersplassen in de buurt en ook dichtbij het Gooi en Eemland met polders, bos, heide en water vindt hij genoeg inspiratie en laat hij zien dat je niet ver weg hoeft om mooie foto?s te kunnen maken.Hij is altijd op zoek naar landschappen en beelden die je in het dichtbevolkte nederland niet zou verwachten, beelden met een magische en mysterieuze sfeer waarin het licht een belangrijke rol speelt. Dit kan de ene keer een ?leeg?landschap zijn waarin geen enkel teken van menselijke aanwezigheid te zien is. Maar een andere keer juist bouwkundige elementen zoals bruggen,steigers of stadsgezichten. Bijvoorbeeld de skyline van Almere.

Alle werken