cheetah with cub

cheetah with cub van jowan iven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

cheetah with cub van jowan iven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 280309
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108 gratis verzending!

Omschrijving

Het kleine welpje kijkt vertedert naar zijn moeder die altijd de omgeving in de gaten houdt. Ook al zijn jachtluipaarden (cheetahs) nog zo snel, nog steeds moeten ze uitkijken voor leeuwen. En met haar speelse kroost om haar heen valt het niet mee om ongezien de prooien te benaderen.
Dit zijn de momenten die je op een safari graag meemaakt. De Masai Mara in Kenia (Afrika) biedt dagelijks van deze ontmoetingen.

Dit werk wordt aangeboden door jowan iven

jowan iven profielfotoPassie voor de natuur. Dat is wat ik met fotografie wil uitdrukken.Van landschap tot dierenleven en macro, alle onderwerpen hebben hun eigen charme. Wie goed om zich heen kijkt en de tijd neemt om dat in zich op te nemen leert iedere keer weer iets bij.Het beleven van de natuur en vastleggen doe ik graag op mijn eigen wijze en met respect voor die natuur.Heb je interesse in een foto die je op mijn site of blog hebt gezien? Geen probleem. Stuur even een mailtje naar info@jowaniven.nl en ik zal zorgen dat het werk er zo snel mogelijk tussen komt te staan.vriendelijke groetJowan Iven

Alle werken