koning van het woud

koning van het woud van jowan iven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • koning van het woud van jowan iven thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 71496

koning van het woud van jowan iven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
106 gratis verzending!
koning van het woud van jowan iven

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Wat is er prachtiger dan oog in oog komen te staan met een schitterende edelhert in de bronsttijd? Zijn diepe geburl maakt grote indruk op omstanders, zowel concurrenten als mensen. Zijn roedel dient beschermt te worden. Andere edelhertbokken weten met wie ze het aan de stok krijgen wanneer ze zijn territorium binnendringen. De mistige sfeer verhoogt de spanning alleen maar.

Over jowan iven

jowan iven profielfotoPassie voor de natuur. Dat is wat ik met fotografie wil uitdrukken.Van landschap tot dierenleven en macro, alle onderwerpen hebben hun eigen charme. Wie goed om zich heen kijkt en de tijd neemt om dat in zich op te nemen leert iedere keer weer iets bij.Het beleven van de natuur en vastleggen doe ik graag op mijn eigen wijze en met respect voor die natuur.Heb je interesse in een foto die je op mijn site of blog hebt gezien? Geen probleem. Stuur even een mailtje naar info@jowaniven.nl en ik zal zorgen dat het werk er zo snel mogelijk tussen komt te staan.vriendelijke groetJowan Iven

Alle werken