koolzaad

van Yvonne Blokland

- Werkcode: 282 790

Yvonne Blokland over koolzaad

Prachtig geel koolzaadveld met daarboven een booie blauwe lucht. Eindeloze velden in de Aube, Frankrijk. De geur die de plant afgeeft is heerlijk. Koolzaad (Brassica napus) is een een- of tweejarige plant uit de kruisbloemenfamilie (Brassicaceae). De plant lijkt veel op raapzaad (Brassica rapa subsp. oleifera). Het koolzaad bloeit echter iets later, en is hiervan ook te onderscheiden doordat bij het koolzaad de knoppen van de ongeopende bloemen hoger zitten dan de bloemen, terwijl bij het raapzaad de bloemen de knoppen bedekken. Koolzaad kan zowel zichzelf bestuiven als door bijen of hommels bestoven worden.
koolzaad vind je in de categorieën Bloemen, Fotografie, Koolzaad, Landschappen, Lucht, Minimalisme, Natuurfotografie, Slaapkamer, Stilleven, Weiland en Zomer.
Yvonne Blokland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Yvonne Blokland

" It makes me happy to create memories "
Ik fotografeer graag in de natuur. Bos, platteland of aan zee. Maar ook steden, stadjes en dorpen (dát vooral in Frankrijk) zijn bij mij favoriet.
Hartelijke groet !! Yvonne

Alle werken van Yvonne Blokland


Waarom je kiest voor koolzaad als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

koolzaad van Yvonne Blokland

Koop de foto koolzaad van Yvonne Blokland op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 282 790
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
178,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden