rode aarde

rode aarde van jowan iven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

rode aarde van jowan iven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 59350
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
108 gratis verzending!

Omschrijving

Wanneer je door IJsland reist kom je de mooiste plekken met fantastische kleuren tegen. Zwavel geel mengt zich met modder blauw en dieprode aardekleuren. Een abstract schilderij ontstaat wanneer je een foto maakt van een detail uit dat prachtige gekleurde landschap.

While traveling through Iceland one could see the most magnificent natural colours. Sulfur yellow, muddy blue and deep red earth are mixed in a perfect abstract photo. It feels almost as if it where a beautiful abstract painting.

Over jowan iven

jowan iven profielfotoPassie voor de natuur. Dat is wat ik met fotografie wil uitdrukken.Van landschap tot dierenleven en macro, alle onderwerpen hebben hun eigen charme. Wie goed om zich heen kijkt en de tijd neemt om dat in zich op te nemen leert iedere keer weer iets bij.Het beleven van de natuur en vastleggen doe ik graag op mijn eigen wijze en met respect voor die natuur.Heb je interesse in een foto die je op mijn site of blog hebt gezien? Geen probleem. Stuur even een mailtje naar info@jowaniven.nl en ik zal zorgen dat het werk er zo snel mogelijk tussen komt te staan.vriendelijke groetJowan Iven

Alle werken