tule ballet rok in verlaten fabriek/ Dance like no one is watching

van Tineke Bos

- Werkcode: 286 253

Tineke Bos over tule ballet rok in verlaten fabriek/ Dance like no one is watching

Dance Like No One Is Watching
Balletjurk in verlaten fabriek. Komt prachtig uit op aluminium voor industrieel effect.
tule ballet rok in verlaten fabriek/ Dance like no one is watching vind je in de categorieën Ballet, Balletschoen, Contemporary, Dans, Fabriek, Fotografie, Industrie, Jurk, Mode, Modern, Streetstyle, Urban / Street en Verlaten plekken.
Tineke Bos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tineke Bos

Mijn passie voor jurken is begonnen vanaf het moment dat ik als klein meisje op ballet mocht. Vanaf die dag werd ik betoverd door mijn zwierige tule-rokje en de lintjes van mijn balletschoentjes. Jaren later, tijdens mijn studie als fotostylist aan de Vogue Academy bleef de vrouwelijkheid van jurken/ballet mijn inspiratiebron. Ik raak geïnspireerd door prachtige kleurencombi's van o.a. verweerde materialen in verlaten fabrieken of van de magische kleurencombi's van de onderwaterwereld in combinatie met de zachtheid en vrouwelijkheid van ballerina's/jurken of andere objecten. Afgelopen zomer heeft mijn werk "Jurk aan oude meterkast" door Europa geëxposeerd vanwege het feit dat deze foto werd uitgekozen als 1 van de laatste 30 winnaars van de wereldwijde Urban Photo Awards Contest, waar ruim 1500 fotografen van over de hele wereld aan meededen. Voor mij persoonlijk een bekroning op mijn werk!

Alle werken van Tineke Bos


Waarom je kiest voor tule ballet rok in verlaten fabriek/ Dance like no one is watching op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

tule ballet rok in verlaten fabriek/ Dance like no one is watching van Tineke Bos

Koop de foto tule ballet rok in verlaten fabriek/ Dance like no one is watching van Tineke Bos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 286 253
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden