balletjurk in verlaten fabriek met tekst/ Dance like no one is watching

van Tineke Bos

- Werkcode: 338 905

Tineke Bos over balletjurk in verlaten fabriek met tekst/ Dance like no one is watching

ballet jurk in verlaten fabriek met tekst
balletjurk in verlaten fabriek met tekst/ Dance like no one is watching vind je in de categorieën Ballet, Dans, Fotografie, Industriële vormgeving, Machine-industrie, Tutu (ballet), Urban / Street en Verlaten plekken.
Tineke Bos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tineke Bos

Mijn passie voor jurken is begonnen vanaf het moment dat ik als klein meisje op ballet mocht. Vanaf die dag werd ik betoverd door mijn zwierige tule-rokje en de lintjes van mijn balletschoentjes. Jaren later, tijdens mijn studie als fotostylist aan de Vogue Academy bleef de vrouwelijkheid van jurken/ballet mijn inspiratiebron. Ik raak geïnspireerd door prachtige kleurencombi's van o.a. verweerde materialen in verlaten fabrieken of van de magische kleurencombi's van de onderwaterwereld in combinatie met de zachtheid en vrouwelijkheid van ballerina's/jurken of andere objecten. Afgelopen zomer heeft mijn werk "Jurk aan oude meterkast" door Europa geëxposeerd vanwege het feit dat deze foto werd uitgekozen als 1 van de laatste 30 winnaars van de wereldwijde Urban Photo Awards Contest, waar ruim 1500 fotografen van over de hele wereld aan meededen. Voor mij persoonlijk een bekroning op mijn werk!

Alle werken van Tineke Bos


Waarom je kiest voor balletjurk in verlaten fabriek met tekst/ Dance like no one is watching als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

balletjurk in verlaten fabriek met tekst/ Dance like no one is watching van Tineke Bos

Koop de foto balletjurk in verlaten fabriek met tekst/ Dance like no one is watching van Tineke Bos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 338 905
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden