Jumbotron collections

Top beeldmakers van 2022

2022 was een bijzonder en creatief jaar met veel mooie kunstwerken van bijzondere makers. Heel veel kunstenaars hebben via Werk aan de Muur hun werken verkocht. We blikken terug op de meest successvolle beeldmakers van het afgelopen jaar. Kijk jij met ons mee?

 1. 20220508 112319 9 C1 A8731 Bibi Veth

1. Jesper Krijgsman

Jesper Krijgsman smelt werkelijkheid en fantasie samen met zijn fotografie, vaardigheden als beeldbewerker en onverwoestbare geduld. Zijn kunstwerken creëren een gevoel van natuurlijke schoonheid en magie.

Bekijk alle werken van Jesper

 1. Flourish (gezien bij vtwonen)
  van Jesper Krijgsman

 1. Eunoia
  van Jesper Krijgsman

 1. The Beacon (gezien bij vtwonen)
  van Jesper Krijgsman

 1. 20220429 112739 9 C1 A7135 Bibi Veth

2. Atelier Paint-ing

Ingeborg Herckenrath, beter bekend als Atelier Paint-Ing maakt expressieve en kleurrijken schilderijen. Wat direct opvalt zijn de dikke lagen verf die zorgen voor diepte in haar werken. Ze maakt schilderijen die een emotionele verbinding representeren. Dit kunnen gelukkige, verbonden en blije mensen zijn. Daarnaast maakt Paint-Ing portretten waarin subtiele nuances in gezichtsuitdrukkingen op een expressieve manier worden weergegeven. Benieuwd geworden naar alle werken van Atelier Paint-ing? Neem een kijkje in de shop van Ingeborg.

Bekijk alle werken van Atelier Paint-ing

 1. Rosalin
  van Atelier Paint-Ing

 1. Colorful vibes
  van Atelier Paint-Ing

 1. Ibiza mood
  van Atelier Paint-Ing

 1. Staand db waterman

3. db Waterman

Ans de Bie uit Eindhoven maakt collages gecombineerd met aquarel. Haar werken zijn zeer gelaagd. Niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk. De meedogenloze gelaagdheid van transparante aquarellen is een uitdaging die ik niet zou willen missen en na veel vallen en opstaan ben ik er eindelijk in geslaagd de collages zo transparant te maken als een aquarel.

Bekijk alle werken van db Waterman

 1. TUESDAY SWING
  van db Waterman

 1. DOUBLE DUTCH
  van db Waterman

 1. SATURDAY SWING (gezien bij vtwonen)
  van db Waterman

Ben jij benieuwd geworden naar alle makers?

Ontdek meer beeldmakers

Uit de community