Vttv wvojh S15 E03 Aalsmeer Header 1250x645px

Weer verliefd op je huis make-over in Aalsmeer

Fleurie en John leerden elkaar 17 jaar geleden kennen. Hij had toen al een zoontje Dylan. Met z'n drieën hebben ze een paar jaar in Amsterdam gewoond tot Fleurie zwanger werd van zoontje Noah. Ze vertrokken naar dit karakteristieke huis uit 1930 in Aalsmeer. Ze knapte het huis beetje bij beetje op, maar dat proces kwam het laatste jaar tot stilstand. Dat het interieur een tijd heeft stilgestaan betekent niet dat ze geen nieuwe ideeën hebben. Aan stylist Marianne de taak om de woonstijlen van het stel met elkaar te verbinden en het interieur eindelijk wat lichter te maken.

CALL OF NATURE (gezien bij VT wonen, weer verliefd op je huis )
van db Waterman

 • Canvas,
 • 120 x 120 cm,
 • Met zwarte baklijst

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

585 Gratis verzending!

Art Deco-motief (gezien bij vtwonen)
van Andrea Haase

 • Canvas,
 • 50 x 50 cm,
 • 2 cm dik,
 • Vervaagd

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

80 Gratis verzending!

Refugia (gezien bij vtwonen)
van Jesper Krijgsman

 • Canvas,
 • 60 x 80 cm,
 • 2 cm dik,
 • Vervaagd

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

146 Gratis verzending!
 1. Afl 3 Aalsmeer 020

Vleugje vintage

Fleurie houdt van boeken, planten, natuurlijke materialen, tastbare herinneringen en vintage. Een bonte eclectische mix dus! Het ware vintage gevoel krijgt ze van oude spullen een nieuw leven geven, in combinatie met eigen herinneringen. Marianne combineert deze vintage stijl van Fleurie perfect met de moderne stijl van John. Met vintage creëer je een unieke inrichting, denk aan oude zwart-wit foto's, afbeeldingen met de sfeer van de jaren '50 of een compositie van herinneringen. Juist door te kiezen voor een modern materiaal, krijg je de mooie mix van vintage en modern.

Bekijk de vintage collectie

 1. Afl 3 Aalsmeer 031
 1. Afl 3 Aalsmeer 030
 1. Afl 3 Aalsmeer 032
 1. Afl 3 Aalsmeer 010

Rustiger, moderner en stoerder

Van John mag het huis veel rustiger, moderner en vooral stoerder. Denk aan stalen deuren, betonnen gietvloer en ruw hout. Hij vindt juist de combinatie tussen de elementen van hun jaren 30 huis gecombineerd met het moderne mag worden. Abstracte vormen en lijnen, moderne architectuur en infrastructuur, digital art, collages en minimalisme. Moderne kunst kent vele vormen. Kies op beeldmaker, kleur, stijl of onderwerp en ontdek welke moderne kunst het best tot zijn recht komt in jouw interieur.

Bekijk de moderne kunst collectie

 1. Afl 3 Aalsmeer wadm 019
 1. Afl 3 Aalsmeer wadm 016
 1. Afl 3 Aalsmeer wadm 014

Tip van stylist Marianne: "Kunst hoeft niet altijd te hangen. Ik heb gekozen voor een groot werk boven de bank en twee kleinere kunstwerkjes op de piano. Dit geeft een speels effect en past helemaal bij Fleurie en haar eclectische mix."

 1. Afl 3 Aalsmeer wadm 013

Vintage meets modern

Stylist Marianne kiest ervoor om twee kunstwerkjes op de piano neer te zetten. Ze bewijst hiermee dat kunst niet altijd moet hangen, maar ook voor een speels effect staand tegen de muur heel goed kan werken. Ga voor een groot staand kunstwerk zoals influencer Lianne en creëer in een opslag het wow effect! De tip van Lianne is dan ook: "Denk groot! Beter een paar grote eye-catchers dan veel kleine frutsels.” Of ga net als stylist Marianne voor een mix. Voor Fleurie het werk van Jesper Krijgsman met zachte tinten en een vintage effect. Voor John heeft Marianne het werk van Andrea Haase uitgekozen. Het werk heeft een art deco motief die niet te druk is en daardoor goed bij hem past.

Bekijk de binnenkijker bij Lianne

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.
 1. Soft Seventies 1

Eijerkamp stijlstudio passend bij deze make-over

Ga net als Marianne voor een interieur met een twist en kies voor de Soft Seventies stijl studio van Eijerkamp. Bij deze stijl mag een hoogpolig kleed, elementen bank in ribstof en design klassiekers natuurlijk niet ontbreken. Maak de stijl af met kunst perfect passend bij fluor kleuren en seventies thema's.

Bekijk de stijlstudio Soft Seventies

Bekijk meer vtwonen make-overs

Stylist Fietje in Bergschenhoek

Rotterdam liefhebbers

Stylist Frans in Geldermalsen

Het Wabi-Sabi gevoel in huis

Stylist Liza in Noordwijk

Minimalistisch en Japandi

Stylist Marianne in Bodegraven

Oude Meesters in Franse stijl

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Gebruik de app

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails