Aqua Woontoren Zoetermeer Oosterheem

Aqua Woontoren Zoetermeer Oosterheem van Ricardo Bouman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Aqua Woontoren Zoetermeer Oosterheem van Ricardo Bouman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 242366
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
115 gratis verzending!

Omschrijving

Een mooie (Long Exposeer) fotobeeld van de Aqua Woontoren in Zoetermeer Oosterheem.
De Aqua Woontoren is onderdeel van De Elementen.

Oosterheem is de jongste en meest oostelijke woonwijk in de gemeente Zoetermeer in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Deze "Long Exposeer" Stadsfoto toont een mooie weerspiegeling van de woontoren in het water van het Heemkanaal. De foto is gefotografeerd op een herfstochtend vanaf het Heempad boulevard.

Deze foto is gemaakt door ontwerper & fotograaf Ricardo Bouman uit Zoetermeer Oosterheem, eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer.
"Op dit beeld rust copyright en mag in geen geval gebruikt worden voor wat voor uiting dan ook zonder de toestemming van Ricardo Bouman / Desenho Vormgeving?.

Over Ricardo Bouman

Ricardo Bouman profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken