Balancing

van Sander Meertins

- Werkcode: 64 299

Sander Meertins over Balancing

Harde en koude wind maakte deze torenvalk aan het balanceren op een dun takje bovenin een boom. Nadat ze zonder resultaat aan het jagen was geweest, kwam ze even uitrusten.
Balancing vind je in de categorieën , Balans (scheikunde), Bruin, Buytenpark, Dieren, Female, Fotografie, Grijs, Jacht (activiteit), Kleuren, Minimalisme, Modern, Roofdieren, Roofvogels, Sander Meertins, Slaapkamer, Vleugels, Vogels, Vrouw, Wind en Zoetermeer.
Sander Meertins profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander Meertins

Een onderwerp vastleggen vereist uitgebreide kennis en ervaring van onderwerp en vereiste apparatuur. Door deze informatie te bundelen kan ik het beste bepalen wanneer iets op zijn mooist is. Mijn specialisaties liggen in de natuur-, landschaps- en nachtfotografie waarmee ik in de loop der jaren kennis heb kunnen opbouwen van bijvoorbeeld weerselementen, dierengedrag en ecologie. Dit zijn een aantal aspecten die ik meeneem tijdens het vastleggen van de beelden zoals ik ze op dat moment beleef en graag met anderen deel.

Alle werken van Sander Meertins


Waarom je kiest voor Balancing op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Balancing van Sander Meertins

Koop de foto Balancing van Sander Meertins op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 64 299
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.