Boom en zandduinen II

van Mark Leeman

- Werkcode: 8952

Mark Leeman over Boom en zandduinen II

Een vliegden en gras op het zand van de Lange Duinen bij Soest, gefotografeerd bij zonsopgang. De lage zon gaf een prachtige schaduwwerking op het zand. Ik koos voor een heel laag standpunt, zodat de lichtval op het zand en het kleine plukje gras mooi in beeld zou komt.
Boom en zandduinen II vind je in de categorieën Bomen, Duinen, Fotografie, Landschappen, Vliegden, Zand, Zandverstuiving en Zonsopkomst.
Mark Leeman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Leeman

Landschap- en natuurfotografie. Naast het verkopen van prints in deze shop, geef ik ook regelmatig workshops op het gebied van fotografie en nabewerking. Kijk op: http://www.markleeman.nl/workshops.html voor het overzicht van deze workshops!

Alle werken van Mark Leeman


Waarom je kiest voor Boom en zandduinen II als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Boom en zandduinen II van Mark Leeman

Koop de foto Boom en zandduinen II van Mark Leeman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 8952
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden