Vuurtoren van Öja

van Mark Leeman

- Werkcode: 38 419

Mark Leeman over Vuurtoren van Öja

Het Zweedse eiland Öja is winderig, rotsachtig en voor een groot deel kaal. Veel plekken op het eiland hebben erg veel weg van een oerlandschap van miljoenen jaren geleden en om die reden vond ik het juist heel interessant om foto's te schieten.

Bijkomende aardigheid is dat op het eiland de oudste vuurtoren van Zweden staat. De combinatie van de rotsachtige kust en de eenzame vuurtoren vond ik erg mooi. Ik koos een lens met flink veel groothoek, zodat ik zowel de vuurtoren als de omgeving in beeld kon brengen. De foto is genomen toen de zon al een tijdje onder was, met veel koude, blauwachtige tinten als gevolg.
Vuurtoren van Öja vind je in de categorieën Avond, Beweging (natuurkunde), Blauw, Fotografie, Kust, Nachtfotografie, Oceanen en zeeën, Papier, Rots (steen), Scherenkust van Stockholm, Vuurtorens, Zweden en Öja (eiland).
Mark Leeman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Leeman

Landschap- en natuurfotografie. Naast het verkopen van prints in deze shop, geef ik ook regelmatig workshops op het gebied van fotografie en nabewerking. Kijk op: http://www.markleeman.nl/workshops.html voor het overzicht van deze workshops!

Alle werken van Mark Leeman


Waarom je kiest voor Vuurtoren van Öja als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Vuurtoren van Öja van Mark Leeman

Koop de foto Vuurtoren van Öja van Mark Leeman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 38 419
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden