Vuurtoren van Öja

Vuurtoren van Öja van Mark Leeman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Vuurtoren van Öja

van Mark Leeman

Vuurtoren van Öja van Mark Leeman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 38419
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 gratis verzending!

Omschrijving

Het Zweedse eiland Öja is winderig, rotsachtig en voor een groot deel kaal. Veel plekken op het eiland hebben erg veel weg van een oerlandschap van miljoenen jaren geleden en om die reden vond ik het juist heel interessant om foto's te schieten.

Bijkomende aardigheid is dat op het eiland de oudste vuurtoren van Zweden staat. De combinatie van de rotsachtige kust en de eenzame vuurtoren vond ik erg mooi. Ik koos een lens met flink veel groothoek, zodat ik zowel de vuurtoren als de omgeving in beeld kon brengen. De foto is genomen toen de zon al een tijdje onder was, met veel koude, blauwachtige tinten als gevolg.

Dit werk wordt aangeboden door Mark Leeman

Mark Leeman profielfotoLandschap- en natuurfotografie. Naast het verkopen van prints in deze shop, geef ik ook regelmatig workshops op het gebied van fotografie en nabewerking. Kijk op: http://www.markleeman.nl/workshops.html voor het overzicht van deze workshops!

Alle werken