Zweedse herfst

van Mark Leeman

- Werkcode: 38 420

Mark Leeman over Zweedse herfst

De bebossing in zweden bestaat voor het grootste deel uit naaldbomen. Maar als in de herfst het blad geel wordt valt pas echt op hoeveel loofbomen daar nog tussen staan. Deze foto is genomen vanaf een 40m hoge rots op het eiland Muskö, enkele tientallen kilometers ten zuiden van Stockholm. Het warme, zachte licht van de lage zon geeft extra mooie kleuren en schaduwen in de bomen.
Zweedse herfst vind je in de categorieën Avond, Fotografie, Geel, Herfst, Indian Summer, Muskö, Oceanen en zeeën, Scherenkust van Stockholm en Zweden.
Mark Leeman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Leeman

Landschap- en natuurfotografie. Naast het verkopen van prints in deze shop, geef ik ook regelmatig workshops op het gebied van fotografie en nabewerking. Kijk op: http://www.markleeman.nl/workshops.html voor het overzicht van deze workshops!

Alle werken van Mark Leeman


Waarom je kiest voor Zweedse herfst op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zweedse herfst van Mark Leeman

Koop de foto Zweedse herfst van Mark Leeman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 38 420
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden