Weerspiegeling in de zee

Weerspiegeling in de zee van Mark Leeman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 38421

Weerspiegeling in de zee van Mark Leeman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 1 dag en 9 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Stockholms Skärgård, oftewel de Stockholmse scherenkust is een archipel van vele eilanden bij de kust van Stockholm. Het eiland Muskö is één van deze eilanden, en is een prachtig plek waar zee, bos en rotskusten bij elkaar komen.

Op een avond net na zonsondergang schoot ik deze foto. Er was een heel mooie lucht die avond, die mooi weerspiegelde in het water. Ik vond het wel mooi dat in de voorgrond nog was van de bodem door de weerspiegeling doorscheen. Met een lichte groothoek lens kon ik zowel de mooie lucht als nog een stukje van deze voorgrond in beeld brengen.

Over Mark Leeman

Landschap- en natuurfotografie. Naast het verkopen van prints in deze shop, geef ik ook regelmatig workshops op het gebied van fotografie en nabewerking. Kijk op: http://www.markleeman.nl/workshops.html voor het overzicht van deze workshops!

Alle werken