Weerspiegeling in de zee

van Mark Leeman

- Werkcode: 38 421

Mark Leeman over Weerspiegeling in de zee

Stockholms Skärgård, oftewel de Stockholmse scherenkust is een archipel van vele eilanden bij de kust van Stockholm. Het eiland Muskö is één van deze eilanden, en is een prachtig plek waar zee, bos en rotskusten bij elkaar komen.

Op een avond net na zonsondergang schoot ik deze foto. Er was een heel mooie lucht die avond, die mooi weerspiegelde in het water. Ik vond het wel mooi dat in de voorgrond nog was van de bodem door de weerspiegeling doorscheen. Met een lichte groothoek lens kon ik zowel de mooie lucht als nog een stukje van deze voorgrond in beeld brengen.
Mark Leeman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Leeman

Landschap- en natuurfotografie. Naast het verkopen van prints in deze shop, geef ik ook regelmatig workshops op het gebied van fotografie en nabewerking. Kijk op: http://www.markleeman.nl/workshops.html voor het overzicht van deze workshops!

Alle werken van Mark Leeman


Waarom je kiest voor Weerspiegeling in de zee als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Weerspiegeling in de zee van Mark Leeman

Koop de foto Weerspiegeling in de zee van Mark Leeman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 38 421
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden