Boze leeuw Namibie

Boze leeuw Namibie van Eefke Smets

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 212869

Boze leeuw Namibie van Eefke Smets

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

In 2014 heb ik samen met mijn man een rondreis gemaakt in Namibie en Zuid-Afrika. Uiteraard hebben wij ook het Etosha National Park bezocht. Opeens kwamen onder de weg een kudde leeuwen vandaan. Het waren er wel een stuk of elf. Ze waren in eerste instantie niet zo blij met onze aanwezigheid. Dat is uit de foto ook wel te blijken. Hoe langer we stonden, hoe meer ze op hun gemak kwamen. Maar het betreffende fotomoment blijft erg angstaanjagend!

Over Eefke Smets

Mijn naam is Eefke Smets. Samen met mijn man ben ik erg reislustig. De afgelopen jaren hebben we gereisd in Noorwegen, IJsland, Argentinie / Chili, Zuid-Afrika / Namibie, Australie, Oeganda en Antarctica. Sinds een aantal jaren heb ik een grote hobby gevonden in het fotograferen. Hier ben ik dan ook tijdens onze reizen enthousiast mee bezig. Ik ben veel bezig met landschapsfotografie en natuurfotografie, maar ook ontwikkel ik me steeds meer in straatfotografie en reisfotografie.

Alle werken