Chateau Belgie

Chateau Belgie van Kelly van den Brande

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Chateau Belgie

van Kelly van den Brande

Chateau Belgie van Kelly van den Brande

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 404600
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 gratis verzending!

Omschrijving

Chateau in Belgie

Deze locatie stond heel hoog op mijn lijstje om te bezoeken de trap, glas in lood en het licht… Love it! Toen we hier aan kwamen stond er een auto voor de deur met de achterklep open waar een jongen in zat muziek te luisteren en zijn hond was aan het spelen bij hem. We keken elkaar aan en zeiden allebei en nu? En we kijken weer die kant op.. De deur staat open maar hij staat voor de deur met zijn auto we kunnen nooit ongein naar binnen nu. Ik zeg anders vragen we het toch gewoon? Waarom niet? Ongezien lukt zeker niet maar zo hebben we nog een kans. We denken allebei hetzelfde en lopen op hem af even denk ik nog is dit wel een goed idee? Straks word hij boos omdat we op zijn terrein lopen.. de hond komt ons al snel vriendelijk begroeten dit geeft al een wat beter gevoel en de jongen kijkt ons ook al snel aan we leggen uit wat we doen en vragen of wij binnen van de trap fotos mogen maken. Hij snapt het en zegt ik vind het goed maar jullie hebben 10 minuten dan moet ik weer weg en als de eigenaar jullie ziet zal hij niet vrolijk zijn. We hebben dus meteen onze cameras gepakt en snel fotos gemaakt wat was ik blij dat we een korte maar toch 10 minuten hebben gekregen!

Dit werk wordt aangeboden door Kelly van den Brande

Kelly van den Brande profielfotoMijn naam is Kelly van den Brande, Autodidact fotograaf. Urbex fotografie, het fotograferen van vervallen en verlaten locaties is mijn grote passie. Voor mij is de spanning van het vinden en betreden van mooie vervallen locaties, het verhaal dat er achter schuilgaat, en natuurlijk de mooie plaatjes die het oplevert, een deel van mijn leven geworden. De foto's die ik maak vertellen hun eigen verhaal, een blik in het vaak rijke verleden, van levens ooit geleefd...

Alle werken

Klantfoto's: Chateau Belgie van Kelly van den Brande

Klantfoto: Chateau Belgie van Kelly van den Brande, op canvas