The Ballroom

van Kelly van den Brande

- Werkcode: 341 865

Kelly van den Brande over The Ballroom

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Dit is het plafond van een verlaten balzaal ergens is Duitsland. Voor ik hier naar binnen ging vertelde een vrouw wie in de buurt woont dat ze hier 25 jaar gedanst heb het was een goed lopend hotel..
The Ballroom vind je in de categorieën Ballroomdans, Dans, Digitale Kunst, Fotografie, Kroonluchter, Lamp, Plafond (bouw), Plafondstuk en Verlaten plekken.
Kelly van den Brande profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kelly van den Brande

Mijn naam is Kelly van den Brande, Autodidact fotograaf. Urbex fotografie, het fotograferen van vervallen en verlaten locaties is mijn grote passie. Voor mij is de spanning van het vinden en betreden van mooie vervallen locaties, het verhaal dat er achter schuilgaat, en natuurlijk de mooie plaatjes die het oplevert, een deel van mijn leven geworden. De foto's die ik maak vertellen hun eigen verhaal, een blik in het vaak rijke verleden, van levens ooit geleefd...

Alle werken van Kelly van den Brande


Waarom je kiest voor The Ballroom als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

The Ballroom van Kelly van den Brande

Koop dit digital art werk The Ballroom van Kelly van den Brande als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 341 865
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
152,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden