Trap grijs in verlaten ziekenhuis

Trap grijs in verlaten ziekenhuis van Kelly van den Brande

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Trap grijs in verlaten ziekenhuis

van Kelly van den Brande

Trap grijs in verlaten ziekenhuis van Kelly van den Brande

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 407568
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is een trap ergens in Italie in een verlaten ziekenhuis. Dit ziekenhuis is gebouwd in de 19e eeuw voor 700 patiënten maar in de slechte tijden zaten hier tot over de 1500 patiënten U kunt zich vast voorstellen dat dit geen fijne plaats is geweest hoe mooi de trap ook is en de lichtinval... Een groot deel van het ziekenhuis is gesloten maar er is ook nog steeds een deel tot de dag van vandaag ingebruik.

Dit werk wordt aangeboden door Kelly van den Brande

Kelly van den Brande profielfotoMijn naam is Kelly van den Brande, Autodidact fotograaf. Urbex fotografie, het fotograferen van vervallen en verlaten locaties is mijn grote passie. Voor mij is de spanning van het vinden en betreden van mooie vervallen locaties, het verhaal dat er achter schuilgaat, en natuurlijk de mooie plaatjes die het oplevert, een deel van mijn leven geworden. De foto's die ik maak vertellen hun eigen verhaal, een blik in het vaak rijke verleden, van levens ooit geleefd...

Alle werken