Verlaten Villa Mint Italie

Verlaten Villa Mint Italie van Kelly van den Brande

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Verlaten Villa Mint Italie

van Kelly van den Brande

Verlaten Villa Mint Italie van Kelly van den Brande

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 404593
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 gratis verzending!

Omschrijving

Villa Mint Italie

Deze prachtige Villa heeft zijn Urbex naam te danken aan de kleur. Gelegen in een drukke woonwijk ergens in Italie wat het toch wel spannend maakte vooral omdat er ook nog mannen buiten aan het werk waren bij de villa ernaast. Extra voorzichtig dus.. Toen we bij het hek aan kwamen zagen we bordjes hangen dat er camera bewaking zou zijn na goed om ons heen te hebben gekeken hebben we ons door het hek gevouwen welke een beetje open gebogen was. nogmaals goed kijken of we geen cameras zagen.. Niks… maar voorzichtig doorlopen want we konden de mannen in de tuin ernaast horen praten. Al snel vonden we een ingang alleen was deze op de eerste verdieping erg hoog dus! Als je naar de deuren kijkt kan je wel een indruk krijgen hoe hoog het is.. Ik ging eerst klim omhoog en trek mezelf op aan het balkon en kijk recht in iemand zijn ogen.. Oeps.. Betrapt?! Nu hebben we een probleem dacht ik… Maar al snel zag ik cameras staan en was opgelucht nog 2 fotografen! En ze kwamen ons meteen helpen spullen omhoog volgende naar binnen beetje lachen en praten in het Engels en later bleek dat ze ook Nederlands zijn!

Dit werk wordt aangeboden door Kelly van den Brande

Kelly van den Brande profielfotoMijn naam is Kelly van den Brande, Autodidact fotograaf. Urbex fotografie, het fotograferen van vervallen en verlaten locaties is mijn grote passie. Voor mij is de spanning van het vinden en betreden van mooie vervallen locaties, het verhaal dat er achter schuilgaat, en natuurlijk de mooie plaatjes die het oplevert, een deel van mijn leven geworden. De foto's die ik maak vertellen hun eigen verhaal, een blik in het vaak rijke verleden, van levens ooit geleefd...

Alle werken