Verlaten Villa Mint Italie

van Kelly van den Brande

- Werkcode: 404 593

Kelly van den Brande over Verlaten Villa Mint Italie

Villa Mint Italie

Deze prachtige Villa heeft zijn Urbex naam te danken aan de kleur. Gelegen in een drukke woonwijk ergens in Italie wat het toch wel spannend maakte vooral omdat er ook nog mannen buiten aan het werk waren bij de villa ernaast. Extra voorzichtig dus.. Toen we bij het hek aan kwamen zagen we bordjes hangen dat er camera bewaking zou zijn na goed om ons heen te hebben gekeken hebben we ons door het hek gevouwen welke een beetje open gebogen was. nogmaals goed kijken of we geen cameras zagen.. Niks… maar voorzichtig doorlopen want we konden de mannen in de tuin ernaast horen praten. Al snel vonden we een ingang alleen was deze op de eerste verdieping erg hoog dus! Als je naar de deuren kijkt kan je wel een indruk krijgen hoe hoog het is.. Ik ging eerst klim omhoog en trek mezelf op aan het balkon en kijk recht in iemand zijn ogen.. Oeps.. Betrapt?! Nu hebben we een probleem dacht ik… Maar al snel zag ik cameras staan en was opgelucht nog 2 fotografen! En ze kwamen ons meteen helpen spullen omhoog volgende naar binnen beetje lachen en praten in het Engels en later bleek dat ze ook Nederlands zijn!
Verlaten Villa Mint Italie vind je in de categorieën Architectuur, Balkon (bouw), Deuren, Digitale Kunst, Fotografie, Groen, Huis (woning), Italië, Lichtval, Verlaten plekken, Verlaten Eilanden, Zon en mint groen.
Kelly van den Brande profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kelly van den Brande

Mijn naam is Kelly van den Brande, Autodidact fotograaf. Urbex fotografie, het fotograferen van vervallen en verlaten locaties is mijn grote passie. Voor mij is de spanning van het vinden en betreden van mooie vervallen locaties, het verhaal dat er achter schuilgaat, en natuurlijk de mooie plaatjes die het oplevert, een deel van mijn leven geworden. De foto's die ik maak vertellen hun eigen verhaal, een blik in het vaak rijke verleden, van levens ooit geleefd...

Alle werken van Kelly van den Brande


Waarom je kiest voor Verlaten Villa Mint Italie op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verlaten Villa Mint Italie van Kelly van den Brande

Koop dit digital art werk Verlaten Villa Mint Italie van Kelly van den Brande als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 404 593
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
133,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden