Damhert mannetje, Dama Dama, in de vroege ochtend

van Sander Meertins

- Werkcode: 324 191

Sander Meertins over Damhert mannetje, Dama Dama, in de vroege ochtend

Proud male fallow deer stag, Dama Dama, with big antlers foraging for leaves and berries in a dark green forest during Fall season sunrise.
Damhert mannetje, Dama Dama, in de vroege ochtend vind je in de categorieën Herten, Mannen, Natuur en Weer, Ochtend, Rut, Wildlifefotografie, Zon, Zonsopkomst en Zoogdieren.
Sander Meertins profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander Meertins

Een onderwerp vastleggen vereist uitgebreide kennis en ervaring van onderwerp en vereiste apparatuur. Door deze informatie te bundelen kan ik het beste bepalen wanneer iets op zijn mooist is. Mijn specialisaties liggen in de natuur-, landschaps- en nachtfotografie waarmee ik in de loop der jaren kennis heb kunnen opbouwen van bijvoorbeeld weerselementen, dierengedrag en ecologie. Dit zijn een aantal aspecten die ik meeneem tijdens het vastleggen van de beelden zoals ik ze op dat moment beleef en graag met anderen deel.

Alle werken van Sander Meertins


Waarom je kiest voor Damhert mannetje, Dama Dama, in de vroege ochtend op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Damhert mannetje, Dama Dama, in de vroege ochtend van Sander Meertins

Koop Damhert mannetje, Dama Dama, in de vroege ochtend van Sander Meertins op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 324 191
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden