De rode bergtop

De rode bergtop van Saskia van Gelderen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 85988

De rode bergtop van Saskia van Gelderen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Na een dag wandelen in de Nepalese Himalaya, werden we beloond met dit uitzicht. De zon is hier langzaam aan het zakken, en laat de hoogste bergtopjes baden in zijn rode gloed.

Dit is de Machhapuchhre, een imposante berg van bijna 7000 meter hoog. De Engelsen noemen hem de Fishtail Mountain. Vanaf deze hoek zie je het niet, maar de bergtop splitst zich in twee topjes. En dat ziet er net uit als...een vissenstaart. Gelukkig is hij ook mooi als er maar één topje te zien is.

Over Saskia van Gelderen

Ik noem mezelf een beeldenjager. Overal kan een mooi beeld verscholen zitten. Ook zomaar in een bushokje, onder je schoenen of in je eigen woonkamer. Ik vang deze beelden in foto's, of gebruik ze als inspiratie in mijn tekeningen. Na mijn studie aan de kunstacademie, heb ik me op de fotografie en illustratie gestort. Ik maak kleurrijke en sprookjesachtige illustraties voor diverse opdrachtgevers. Op veel van mijn werk staan bomen, bewust of onbewust, die duiken steeds op! De sfeer van mijn tekeningen is vaak sprookjesachtig en sfeervol. Ik vind dan ook veel inspiratie in sprookjes, mythen en (dag) dromen. Op mijn foto's staat vooral het landschap centraal. Als er mensen op staan, dan vaak klein of in silhouet. Ik hou ervan om de grootsheid, en de eenzaamheid, van de natuur te tonen. Wil je meer werken zien, ga dan naar mijn eigen website https://www.tussentaartentekening.nl

Alle werken