Sereen

Sereen van Saskia van Gelderen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 88952

Sereen van Saskia van Gelderen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Soms heb je maar heel weinig nodig voor een goede foto. Een paar rietstengels, een spiegelende waterplas en mooi licht dat daar overheen strijkt.
Deze is genomen tijdens een wandeling. Na een paar uur was het tijd voor een rustpauze. We zaten op een bankje. Om ons heen klonk vogelgefluit, het water kabbelde rustig. Prachtige plek om even uit te blazen, en natuurlijk om te fotograferen.

Over Saskia van Gelderen

Ik noem mezelf een beeldenjager. Overal kan een mooi beeld verscholen zitten. Ook zomaar in een bushokje, onder je schoenen of in je eigen woonkamer. Ik vang deze beelden in foto's, of gebruik ze als inspiratie in mijn tekeningen. Na mijn studie aan de kunstacademie, heb ik me op de fotografie en illustratie gestort. Ik maak kleurrijke en sprookjesachtige illustraties voor diverse opdrachtgevers. Op veel van mijn werk staan bomen, bewust of onbewust, die duiken steeds op! De sfeer van mijn tekeningen is vaak sprookjesachtig en sfeervol. Ik vind dan ook veel inspiratie in sprookjes, mythen en (dag) dromen. Op mijn foto's staat vooral het landschap centraal. Als er mensen op staan, dan vaak klein of in silhouet. Ik hou ervan om de grootsheid, en de eenzaamheid, van de natuur te tonen. Wil je meer werken zien, ga dan naar mijn eigen website https://www.tussentaartentekening.nl

Alle werken