Vuurvogel

Vuurvogel van Saskia van Gelderen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Vuurvogel van Saskia van Gelderen thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 252476

Vuurvogel van Saskia van Gelderen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Vuurvogel van Saskia van Gelderen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Ik heb het verhaal van de Feniks altijd mooi gevonden. De vuurvogel die herrijst uit de vlammen. Toen ik aan deze tekening begon moest ik er niet bewust aan denken, maar door de kleur en de beweging gingen mijn gedachten automatisch naar de vuurvogel toe. Het grootste deel van deze tekening is met de hand gemaakt, met ecoline op papier. Later heb ik er viltwol aan toegevoegd. Door de tekening op een lichtbak te fotograferen zie je de structuren extra mooi. Uiteindelijk heb ik in de computer één mooi geheel van het beeld gemaakt.

Over Saskia van Gelderen

Saskia van Gelderen profielfotoIk noem mezelf een beeldenjager. Overal kan een mooi beeld verscholen zitten. Ook zomaar in een bushokje, onder je schoenen of in je eigen woonkamer. Ik vang deze beelden in foto's, of gebruik ze als inspiratie in mijn tekeningen. Na mijn studie aan de kunstacademie, heb ik me op de fotografie en illustratie gestort. Ik maak kleurrijke en sprookjesachtige illustraties voor diverse opdrachtgevers. Op veel van mijn werk staan bomen, bewust of onbewust, die duiken steeds op! De sfeer van mijn tekeningen is vaak sprookjesachtig en sfeervol. Ik vind dan ook veel inspiratie in sprookjes, mythen en (dag) dromen. Op mijn foto's staat vooral het landschap centraal. En de stad in de nacht, als de mensen minder zichtbaar zijn en de lichtjes aan gaan.
Wil je meer werken zien, ga dan naar mijn eigen website https://www.tussentaartentekening.nl

Alle werken