Geheimzinnige gedaante in het oude postkantoor van Rotterdam

Geheimzinnige gedaante in het oude postkantoor van Rotterdam van Saskia van Gelderen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 252475

Geheimzinnige gedaante in het oude postkantoor van Rotterdam van Saskia van Gelderen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
79 gratis verzending!
Geheimzinnige gedaante in het oude postkantoor van Rotterdam van Saskia van Gelderen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Tijdens een dagje rondzwerven in het oude, en niet meer in gebruik zijnde, postkantoor van Rotterdam ontdekte ik deze kamer. Weggestopt achter een steil trappetje en met tegels aan de muur die je normaal in een badkamer zou verwachten.. Vochtplek in het plafond en een geheimzinnig licht dat door de halfvergane gordijntjes naar binnen viel. Het soort kamer waar je bijna een geest zou verwachten.....

Over Saskia van Gelderen

Saskia van Gelderen profielfotoIk noem mezelf een beeldenjager. Overal kan een mooi beeld verscholen zitten. Ook zomaar in een bushokje, onder je schoenen of in je eigen woonkamer. Ik vang deze beelden in foto's, of gebruik ze als inspiratie in mijn tekeningen. Na mijn studie aan de kunstacademie, heb ik me op de fotografie en illustratie gestort. Ik maak kleurrijke en sprookjesachtige illustraties voor diverse opdrachtgevers. Op veel van mijn werk staan bomen, bewust of onbewust, die duiken steeds op! De sfeer van mijn tekeningen is vaak sprookjesachtig en sfeervol. Ik vind dan ook veel inspiratie in sprookjes, mythen en (dag) dromen. Op mijn foto's staat vooral het landschap centraal. En de stad in de nacht, als de mensen minder zichtbaar zijn en de lichtjes aan gaan.
Wil je meer werken zien, ga dan naar mijn eigen website https://www.tussentaartentekening.nl

Alle werken