De witte vuurtoren van Jersey

De witte vuurtoren van Jersey van Ron ter Burg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 33896

De witte vuurtoren van Jersey van Ron ter Burg

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Tijdens mijn bezoek aan de Kanaaleilanden was deze witte vuurtoren van Jersey één van de te fotograferen objecten. Deze foto is gemaakt op een bewolkte en zeer winderige dag rond 04.30 uur 's morgens. Dit was ongeveer een half uur voor de zonsopkomst en dan heeft het licht een prachtige blauwe kleur. Ook het licht van de vuurtoren komt mooi uit als het nog relatief donker is. Het licht weerspiegelt mooi in het pad naar de vuurtoren toe. In het Engels heet deze vuurtoren "Corbière Lighthouse"

Over Ron ter Burg

Ron ter Burg (Groningen, 1969) is woonachtig in Nietap, een klein plaatsje in de kop van Drenthe. Ron is in 1991 begonnen met fotografie. In het analoge tijdperk heeft hij zich de technische kennis van de fotografie meester gemaakt. Sinds 2003 is Ron volledig overgegaan op digitale apparatuur.

Vanaf het begin van Ron's fotografie carrière is hij gefascineerd door de schoonheid van het landschap. De prachtige lijnen en kleuren van het landschap zijn een grote inspiratie voor hem en kenmerken zijn landschapsfoto's.

Het Nederlandse landschap en de Nederlandse cultuur zijn Ron's voornaamste onderwerpen. Het grootste gedeelte van zijn foto's zijn dan ook in Nederland gemaakt.
De natuurgebieden in het noorden van Nederland en de Waddenzee zijn Ron's favoriete gebieden. Deze gebieden herbergen alle eigenschappen voor de landschapsfotografie.

Alle werken