Den Haag en de Driemanspolder

Den Haag en de Driemanspolder van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Den Haag en de Driemanspolder van Ricardo Bouman | Fotografie thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 159303

Den Haag en de Driemanspolder van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Den Haag en de Driemanspolder van Ricardo Bouman | Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Skyline van Den Haag en de Driemanspolder. Een mooie panoramafoto van de skyline van Den Haag en de polderlandschappen van de Driemanspolder in Wilsveen en Buytenpark in Zoetermeer.
De foto toont een zonnige lentedag met mooie en frisse kleurcontrasten waar voornamelijk natuurlijke en landelijke onderwerpen getoond worden. U ziet prachtige groene uitgestrekte weilanden waar koeien en schapen rondlopen, kleurrijke wilde bloemen op de voorgrond en enkele fraaie bouwwerken van de Skyline van Den Haag en de Drie Molens van de Molendriegang in Leidschendam / Driemanspolder.
Deze foto is gemaakt vanaf de heuvels van het Buytenpark in Zoetermeer, waar ik eropuit ging om een Timelapse-opname te maken van deze mooie omgeving. De Timelapse opname kunt u bekijken via deze YouTube-link: https://youtu.be/NQoej22fYhs

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman | Fotografie profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken