Den Haag en de Driemanspolder

Den Haag en de Driemanspolder van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 159303

Den Haag en de Driemanspolder van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Skyline van Den Haag en de Driemanspolder. Een mooie panoramafoto van de skyline van Den Haag en de polderlandschappen van de Driemanspolder in Wilsveen en Buytenpark in Zoetermeer.
De foto toont een zonnige lentedag met mooie en frisse kleurcontrasten waar voornamelijk natuurlijke en landelijke onderwerpen getoond worden. U ziet prachtige groene uitgestrekte weilanden waar koeien en schapen rondlopen, kleurrijke wilde bloemen op de voorgrond en enkele fraaie bouwwerken van de Skyline van Den Haag en de Drie Molens van de Molendriegang in Leidschendam / Driemanspolder.
Deze foto is gemaakt vanaf de heuvels van het Buytenpark in Zoetermeer, waar ik eropuit ging om een Timelapse-opname te maken van deze mooie omgeving. De Timelapse opname kunt u bekijken via deze YouTube-link: https://youtu.be/NQoej22fYhs

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name het fotograferen van bijzondere landschappen. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek, waarbij aardse elementen zoals: water, land, (wolken of sterren)hemel en gesteenten de hoofdrol spelen. Ricardo let altijd in het bijzonder op het "weer en klimaat". Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama in een foto. En dat is precies wat Ricardo graag vastlegt. Voor grafisch correcte fotobeelden, bewerkt Ricardo zijn ruwe fotobestanden, maar houd altijd de schoonheid van de natuur (of andere omgeving) intact en realistisch. De fotobeelden van Ricardo zijn ook uitermate geschikt voor on- en offline media en uiteraard als sfeervolle muurdecoratie voor woning- en kantoorinterieurs.
TIP: wilt u maximale kleur en scherpte van de fotobeelden aan uw muur ? Kies dan "Xpozer" als materiaalkeuze. Zakelijke website van Ricardo Bouman: https://www.desenho.nl

Alle werken