Deuren in oud gebouw

Deuren in oud gebouw van Inge van den Brande

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Deuren in oud gebouw

van Inge van den Brande

Deuren in oud gebouw van Inge van den Brande

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 379955
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145 gratis verzending!

Omschrijving

Grote deuren in een oud vervallen gebouw, het licht van buiten valt mooi op deuren waar de verf vanaf bladdert. De hal achter de deuren heeft een blauwe gloed, het vormt een mooi contrast met het geel van de deuren voorin het beeld. Een sfeervol geheel, met een nostalgisch gevoel van vroeger, een gevoel van rijkdom, van geschiedenis, en levens eens geleefd.

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Inge van den Brande profielfotoMijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken