Deuren in oud gebouw

van Inge van den Brande

- Werkcode: 379 955

Inge van den Brande over Deuren in oud gebouw

Grote deuren in een oud vervallen gebouw, het licht van buiten valt mooi op deuren waar de verf vanaf bladdert. De hal achter de deuren heeft een blauwe gloed, het vormt een mooi contrast met het geel van de deuren voorin het beeld. Een sfeervol geheel, met een nostalgisch gevoel van vroeger, een gevoel van rijkdom, van geschiedenis, en levens eens geleefd.
Deuren in oud gebouw vind je in de categorieën Architectuur, Blauw, Deuren, Fotografie, Gang (bouw), Geel, Interieur (terminologie), Schade, Venster (muur), Verlaten plekken en Villa (bouwkunde).
Inge van den Brande profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Mijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken van Inge van den Brande


Meer weten over Inge van den Brande?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Deuren in oud gebouw op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Deuren in oud gebouw van Inge van den Brande

Koop de foto Deuren in oud gebouw van Inge van den Brande op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 379 955
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden