Shop nu met 10% korting Nog 4 dagen en 16 uur geldig!

Dordrecht vanaf de Damiatebrug

van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

- Werkcode: 312333

Mirjam Boerhoop - Oudenaarden over Dordrecht vanaf de Damiatebrug

Dordrecht, 22 september 2017. Vanwege een speciale reden ben ik in het centrum van mijn geboortestad om foto's te maken. Rondom de Damiatebrug is mijn favoriete plek, dit is de plek die ik al van kleins af aan zie op een schilderijtje dat bij mijn opa en oma hing. Dit schilderij hangt nu alweer een paar jaar bij mij in de kamer.
Ik besluit een paar foto's op de Damiatebrug te maken. Dit beeld is lekker gebalanceerd en je ziet er ook nog de Grote Kerk en de Zwijdrechtse brug als je goed kijkt.
Dordrecht vanaf de Damiatebrug vind je in de categorieën Bruggen, Dordrecht, Eiland, Fotografie, Havens, Nederland, Panoramafotografie, Steden, Stilleven, Uitkijkpunt, Water, Wolken en Zuid-Holland.
Mirjam Boerhoop - Oudenaarden profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Ik ben Mirjam, 42 jaar, getrouwd met Jacco en moeder van Sanne (9) en Rens (8). Ik woon in het prachtige Noord-Scharwoude (gemeente Langedijk in Noord-Holland), maar ben geboren en opgegroeid in Dordrecht. Naast mijn baan als stabiliteits coördinator op een laboratorium in Petten en mijn drukke gezin, vind ik het heerlijk om er op uit te gaan om te fotograferen. Sinds 2015 heb ik deze hobby naar een beter niveau proberen te brengen door een workshop van Frank Peters in Italië te volgen. Ik heb daar veel geleerd over welke instellingen onder welke omstandigheden je het beste kan gebruiken en ook over compositie. De afgelopen vier jaar heb ik daarmee veel geoefend en in september 2016 ben ik weer met Frank meegegaan naar Italië. In november 2017 was ik een week fotograferen op IJsland.
Ik fotografeer voornamelijk landschappen en steden. Dordrecht en Venetië zijn favoriet, maar ook in Alkmaar, Amsterdam en in Deventer fotografeer ik graag. Na mijn werk ben ik wel eens op het strand van Petten te vinden, bij het Palendorp dat daar staat.

Alle werken van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden


Waarom je kiest voor Dordrecht vanaf de Damiatebrug op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dordrecht vanaf de Damiatebrug van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Koop de foto Dordrecht vanaf de Damiatebrug van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 312333

Shop nu met 10% korting
Nog 4 dagen en 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 89 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.