Zicht op het Groothoofd, Dordrecht

Zicht op het Groothoofd, Dordrecht van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 232956

Zicht op het Groothoofd, Dordrecht van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 18 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Dordrecht, 16 september. Even ben ik op bezoek in het centrum van de stad waar ik geboren ben. Ik wil er toch even een foto maken, dus zet mijn statief neer bij het einde van de Wolwevershaven en maak deze foto met een grijsfilter, waardoor ik een sluitertijd van 1 minuut kan gebruiken. Het water wordt hierdoor zacht, er zit beweging in de wolken en het zorgt foor de mooie sfeer die past bij Hollands oudste stad

Over Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Ik ben Mirjam, 38 jaar, getrouwd met Jacco en moeder van Sanne (5) en Rens (4). Ik woon in het prachtige Noord-Scharwoude (gemeente Langedijk in Noord-Holland), maar ben geboren en opgegroeid in Dordrecht. Naast mijn baan als stabiliteits coördinator op een laboratorium in Petten en mijn drukke gezin, vind ik het heerlijk om er op uit te gaan om te fotograferen. Sinds 2015 heb ik deze hobby naar een beter niveau proberen te brengen door een workshop van Frank Peters in Italië te volgen. Ik heb daar veel geleerd over welke instellingen onder welke omstandigheden je het beste kan gebruiken en ook over compositie. Het afgelopen jaar heb ik daarmee veel geoefend en begin september ben ik weer met Frank meegegaan naar Italië. Ik fotografeer voornamelijk landschappen en steden. Dordrecht en Venetië zijn favoriet, maar ook in Alkmaar en in Deventer fotografeer ik graag.

Alle werken