Palendorp Petten, Noord-Holland in avondlicht

van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

- Werkcode: 254 062

Mirjam Boerhoop - Oudenaarden over Palendorp Petten, Noord-Holland in avondlicht

Petten, 27 december 2016. Na mijn werk ga ik foto's maken van het Palendorp Petten dat nog niet zo lang op het strand staat. De pa­len vor­men sa­men het sil­hou­et van de kerk en tien hui­zen in het voor­ma­li­ge Pet­ten, dat veel wes­te­lij­ker lag dan het hui­di­ge kust­dorp en werd ver­zwol­gen door de zee.
De omstandigheden om te fotograferen zijn mooi. Het gouden uurtje, wat wolken maar niet te veel en vloed, zodat een gedeelte van de palen in het water staat. Ik gebruik een 10 stops ND filter, waardoor ik een lange sluitertijd kan gebruiken, zodat de wolken strepen worden en het water "bevriest".
Palendorp Petten, Noord-Holland in avondlicht vind je in de categorieën Fotografie, Gouden uur, Lichtval, Lucht, Nederland, Noord-Holland, Noordzee, Paal (object), Petten, Stilleven, Stranden, Wolken en Zand.
Mirjam Boerhoop - Oudenaarden profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Ik ben Mirjam, 42 jaar, getrouwd met Jacco en moeder van Sanne (9) en Rens (8). Ik woon in het prachtige Noord-Scharwoude (gemeente Langedijk in Noord-Holland), maar ben geboren en opgegroeid in Dordrecht. Naast mijn baan als stabiliteits coördinator op een laboratorium in Petten en mijn drukke gezin, vind ik het heerlijk om er op uit te gaan om te fotograferen. Sinds 2015 heb ik deze hobby naar een beter niveau proberen te brengen door een workshop van Frank Peters in Italië te volgen. Ik heb daar veel geleerd over welke instellingen onder welke omstandigheden je het beste kan gebruiken en ook over compositie. De afgelopen vier jaar heb ik daarmee veel geoefend en in september 2016 ben ik weer met Frank meegegaan naar Italië. In november 2017 was ik een week fotograferen op IJsland.
Ik fotografeer voornamelijk landschappen en steden. Dordrecht en Venetië zijn favoriet, maar ook in Alkmaar, Amsterdam en in Deventer fotografeer ik graag. Na mijn werk ben ik wel eens op het strand van Petten te vinden, bij het Palendorp dat daar staat.

Alle werken van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden


Waarom je kiest voor Palendorp Petten, Noord-Holland in avondlicht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Palendorp Petten, Noord-Holland in avondlicht van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Koop de foto Palendorp Petten, Noord-Holland in avondlicht van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 254 062
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.