Druppels op een paardenbloem

van Ricardo Bouman

- Werkcode: 95 692

Ricardo Bouman over Druppels op een paardenbloem

Macrofoto van een paardenbloem en waterdruppels.
Hier ziet u een moderne macro foto van een paardenbloem en zijn vruchtpluis.
Op de pluisjes liggen enkele kleine waterdruppeltjes. De foto bevat veel scherptediepte en door zijn blauwe kleuren en contrast de met de zachte witte pluisjes straalt de foto een vorm van rust uit. Deze foto kan zowel liggend als staand opgehangen worden.
Druppels op een paardenbloem vind je in de categorieën Blauw, Bloemen, Contemporary, Fotografie, Macrofotografie, Modern, Onkruid, Paardenbloem, Pracht, Rust, Sfeer (gevoel), Wachtkamer, Water en Wit.
Ricardo Bouman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, illustrator, fotograaf en eigenaar van een ontwerpbureau in Zoetermeer. Voor zijn schilderijen-collectie kijk je op: https://watercolorwall.werkaandemuur.nl
Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch.

Alle werken van Ricardo Bouman


Waarom je kiest voor Druppels op een paardenbloem als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Druppels op een paardenbloem van Ricardo Bouman

Koop de foto Druppels op een paardenbloem van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 95 692
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
159,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden