Druppels zomer

Druppels zomer van Lida Bruinen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Druppels zomer van Lida Bruinen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 93131
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!

Omschrijving

Spetters in de kleuren van de zomer op witgeschilderd krantenpapier. Klaprozen, blauwe luchten.
Welke associaties heb jij?

Kleuren hebben een psychologische betekenis. De psychologische betekenis van kleuren is voor een deel zelfs universeel: rood wordt overal geassocieerd met gevaar, liefde en oorlog. Rood wordt dan ook gebruikt in verkeerslichten en verkeersborden. Er bestaan verschillende lijsten met de betekenissen van kleuren.

De kleuren uit de omgeving oefenen een zekere invloed op onze gesteldheid uit. Rood maakt actief en gespannen, terwijl het groen van een bos juist rust weet te geven, geel bevordert een opgewekt gevoel. Elk jaargetijde heeft zijn kleuren. Oranje en bruin voor de herfst, roze en lichtblauw voor de lente.

Je breng de gewenste sfeer in huis door de keuze van de kleuren in het interieur. Maak een statement, zorg voor rust. Of kies voor harmonie of juist een accent.

Over Lida Bruinen

Lida Bruinen profielfotoMijn naam is Lida Bruinen, ik ben geboren in 1962.Na jaren van mandalatekenen met kleurpotlood was ik toe aan intensere materialen. In het verleden heb ik met aquarelverf gewerkt, maar ik kies nu voornamelijk voor schilderen met acrylverf, vaak in combinatie met collage. Wel heeft een deel van mijn werk nog de spirituele inslag die kenmerkend is voor de mandala. Ik heb diverse schildercursussen gevolgd, maar ben het liefst alleen aan het werk. Prikkels uit de omgeving of eigen emoties en gedachten vormen mijn inspiratiebron. Dat waar ik op dat moment mee bezig ben, moet er via een creatieve uitlaatklep uit. Een verbindende factor is het kleurgebruik. Ik houd van felle, sprekende kleuren. Herkenbaar zijn thema's zoals een reis naar Australië, of "jezelf laten zien".Mijn drang om me creatief te uiten resulteert in een diversiteit aan werk, waar eigenlijk geen etiketje op te plakken valt. Ik wens de bezoeker van deze site veel kijkplezier.

Alle werken