Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 17 uur geldig!

Eenzame Palm na de storm

van Sven Wildschut

- Werkcode: 138 729

Sven Wildschut over Eenzame Palm na de storm

Aan het eind van het regenseizoen bezocht ik Ko Chang in Thailand. Een prachtig eiland met veel toeristische ontwikkeling. Ik liep langs de kust in de buurt van ons resort en zag deze palm, alleen op een rotsachtige steiger. Ik kon zien dat een storm de bladeren had beschadigd. Zoals je kunt zien ligt er een op de grond. Ik maakte deze foto met behulp van HDR-techniek. Daarvoor maakte ik drie foto's met verschillende belichtingen. In Photoshop combineerde ik ze tot dit unieke werk.
Eenzame Palm na de storm vind je in de categorieën Avond, Azië, Blad, Blauw, Bomen, Bossen, Digitale Kunst, Eiland, Fotografie, Groen, Havens, High dynamic range, Horizon (lijn), Ko Chang, Kunst, Landen & Reizen, Landschappen, Modern, Oceanen en zeeën, Olifant, Oranje, Palmen, Reflectie, Regentijd, Regenwoud, Stilleven, Storm, Thailand, Tropisch klimaat, Wind, Zakken, Zand, Zomer, Zon en Zonsondergang.
Sven Wildschut profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sven Wildschut

Sven fotografeert hoe je bent of hoe iets is. Ik fotografeer tijdens m'n reizen in Europa, Azië en Australië. Daarnaast fotografeer ik graag in Almere en omstreken. Ik houd van landschappen en steden. Daarnaast ben ik af en toe bezig met macro-fotografie. Deze onderwerpen zie je terug in m'n shop.

Alle werken van Sven Wildschut


Waarom je kiest voor Eenzame Palm na de storm als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Eenzame Palm na de storm van Sven Wildschut

Koop dit digital art werk Eenzame Palm na de storm van Sven Wildschut als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 138 729

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 17 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
242,-218,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.