Emotie, laat de passie stromen

Emotie, laat de passie stromen van Lida Bruinen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 56135

Emotie, laat de passie stromen van Lida Bruinen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Dit werk heb ik eerder met acrylverf op doek gemaakt. Na een reis door Australië raakte ik geïnspireerd door aboriginal art en het gebruik van stippen in deze kunstvorm. Om het werk beschikbaar te kunnen stellen als print, heb ik het op de iPad met een tekenapp opnieuw gemaakt. Rood staat voor kracht, energie, liefde en passie. De energie c.q kracht, liefde of passie stroomt. Kijk voor het oriiginele schilderij en andere in deze serie op www.lidabruinen.exto.nl

Over Lida Bruinen

Mijn naam is Lida Bruinen, ik ben geboren in 1962.Na jaren van mandalatekenen met kleurpotlood was ik toe aan intensere materialen. In het verleden heb ik met aquarelverf gewerkt, maar ik kies nu voornamelijk voor schilderen met acrylverf, vaak in combinatie met collage. Wel heeft een deel van mijn werk nog de spirituele inslag die kenmerkend is voor de mandala. Ik heb diverse schildercursussen gevolgd, maar ben het liefst alleen aan het werk. Prikkels uit de omgeving of eigen emoties en gedachten vormen mijn inspiratiebron. Dat waar ik op dat moment mee bezig ben, moet er via een creatieve uitlaatklep uit. Een verbindende factor is het kleurgebruik. Ik houd van felle, sprekende kleuren. Herkenbaar zijn thema's zoals een reis naar Australië, of "jezelf laten zien".Mijn drang om me creatief te uiten resulteert in een diversiteit aan werk, waar eigenlijk geen etiketje op te plakken valt. Ik wens de bezoeker van deze site veel kijkplezier.

Alle werken