Erasmusbrug by Night

van Paul Kampman

- Werkcode: 34 570

Paul Kampman over Erasmusbrug by Night

Eramusbrug by Night. Nachtopname (tijdopname) van de Erasmusbrug ('de Zwaan'), gemaakt vanaf de Wilhelminapier en ontworpen door Ben van Berkel. De 802 meter lange tuibrug heeft een 139 meter hoge geknikte asymmetrische stalen pyloon, waaraan de brug de bijnaam "De Zwaan" dankt. Tussen de Kop van Zuid en de pyloon is er een 89 meter lange basculebrug voor schepen die niet onder de tuibrug door kunnen. Deze basculebrug is de grootste en zwaarste basculebrug in West-Europa
Erasmusbrug by Night vind je in de categorieën Architectenbureau, Architectuur, Avond, Ben van Berkel, Decoratieve kunst, Fotografie, Kleuren, Kunst, Lichtval, Nederland, Rotterdam, UNStudio, Zwart, decoratief en tijdopname.
Paul Kampman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Kampman

Gepassioneerd (beroeps) fotograaf. Ik ben sinds 1990 woonachtig in Rotterdam, de stad die bruist en leeft en waar altijd gebouwd wordt. Voor iemand die van architectuur houdt, is dit natuurlijk de beste omgeving. In mijn shop zul je dan ook veel foto's tegenkomen van de Rotterdamse architectuur in al haar facetten. Sommige gemaakt tijdens de blue hours, andere op dagen dat er prachtige Hollandse luchten te zien zijn. Daarnaast maak ik graag portretten van bloemen, zoals ik het zelf noem. Foto's die je laten zien hoe mooi bloemen zijn, zeker als je er heel goed naar kijkt.

Alle werken van Paul Kampman


Waarom je kiest voor Erasmusbrug by Night als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Erasmusbrug by Night van Paul Kampman

Koop de foto Erasmusbrug by Night van Paul Kampman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 34 570
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
204,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden