Hoogspanning

van Paul Kampman

- Werkcode: 34 530

Paul Kampman over Hoogspanning

Bos van hoogspanningsmasten op de Rotterdamse Maasvlakte bij het vallen van de avond (blue hour).
Hoogspanning vind je in de categorieën Avond, Blue hour, Bruin, Decoratieve kunst, Elektriciteitscentrale, Energie, Energie (economie), Energiecentrale, Fabriek, Fotografie, Geel, Havens van Rotterdam, Hoogspanning, Hoogspanning (elektriciteit), Hoogspanningsleiding, Hoogspanningsmast, Industrie, Lichtnet, Lichtval, Nederland, Paars, Rotterdam, Trechter, Urban / Street en Zonsondergang.
Paul Kampman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Kampman

Gepassioneerd (beroeps) fotograaf. Ik ben sinds 1990 woonachtig in Rotterdam, de stad die bruist en leeft en waar altijd gebouwd wordt. Voor iemand die van architectuur houdt, is dit natuurlijk de beste omgeving. In mijn shop zul je dan ook veel foto's tegenkomen van de Rotterdamse architectuur in al haar facetten. Sommige gemaakt tijdens de blue hours, andere op dagen dat er prachtige Hollandse luchten te zien zijn. Daarnaast maak ik graag portretten van bloemen, zoals ik het zelf noem. Foto's die je laten zien hoe mooi bloemen zijn, zeker als je er heel goed naar kijkt.

Alle werken van Paul Kampman


Waarom je kiest voor Hoogspanning als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Hoogspanning van Paul Kampman

Koop de foto Hoogspanning van Paul Kampman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 34 530
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
195,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden