Nachtfoto Rotterdamse Skyline

Nachtfoto Rotterdamse Skyline van Paul Kampman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 234220

Nachtfoto Rotterdamse Skyline van Paul Kampman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 6 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Nachtfoto van de Rotterdamse Skyline. Gefotografeerd net na het Blue Hour (zonsondergang). Op de foto zijn o.a. te zien v.l.n.r. De Zwaan (architect Ben van Berkel) en rechts daarvan de Rechtbank, de Wilhelminapier met daarop o.a. het KPN gebouw en de Rotterdam van architect Rem Koolhaas. De foto is gemaakt vanaf de Willemskade, vlak voor het Wereldmuseum.

Over Paul Kampman

Gepassioneerd (beroeps) fotograaf. Ik ben sinds 1990 woonachtig in Rotterdam, de stad die bruist en leeft en waar altijd gebouwd wordt. Voor iemand die van architectuur houdt, is dit natuurlijk de beste omgeving. In mijn shop zul je dan ook veel foto's tegenkomen van de Rotterdamse architectuur in al haar facetten. Sommige gemaakt tijdens de blue hours, andere op dagen dat er prachtige Hollandse luchten te zien zijn. Daarnaast maak ik graag portretten van bloemen, zoals ik het zelf noem. Foto's die je laten zien hoe mooi bloemen zijn, zeker als je er heel goed naar kijkt.

Alle werken