Nachtfoto Rotterdamse Skyline

van Paul Kampman

- Werkcode: 234 220

Paul Kampman over Nachtfoto Rotterdamse Skyline

Nachtfoto van de Rotterdamse Skyline. Gefotografeerd net na het Blue Hour (zonsondergang). Op de foto zijn o.a. te zien v.l.n.r. De Zwaan (architect Ben van Berkel) en rechts daarvan de Rechtbank, de Wilhelminapier met daarop o.a. het KPN gebouw en de Rotterdam van architect Rem Koolhaas. De foto is gemaakt vanaf de Willemskade, vlak voor het Wereldmuseum.
Nachtfoto Rotterdamse Skyline vind je in de categorieën Architectuur, Blue hour, Erasmusbrug, Kop van Zuid, Rotterdam, Urban / Street, Waterfront (stedenbouw), Wereldstad, Wolkenkrabbers en Zwanen.
Paul Kampman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Kampman

Gepassioneerd (beroeps) fotograaf. Ik ben sinds 1990 woonachtig in Rotterdam, de stad die bruist en leeft en waar altijd gebouwd wordt. Voor iemand die van architectuur houdt, is dit natuurlijk de beste omgeving. In mijn shop zul je dan ook veel foto's tegenkomen van de Rotterdamse architectuur in al haar facetten. Sommige gemaakt tijdens de blue hours, andere op dagen dat er prachtige Hollandse luchten te zien zijn. Daarnaast maak ik graag portretten van bloemen, zoals ik het zelf noem. Foto's die je laten zien hoe mooi bloemen zijn, zeker als je er heel goed naar kijkt.

Alle werken van Paul Kampman


Waarom je kiest voor Nachtfoto Rotterdamse Skyline op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Nachtfoto Rotterdamse Skyline van Paul Kampman

Koop Nachtfoto Rotterdamse Skyline van Paul Kampman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 234 220
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
193,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden