Erasmusbrug in de vroege morgen

van Paul Kampman

- Werkcode: 34 569

Paul Kampman over Erasmusbrug in de vroege morgen

Erasmusbrug in de vroege morgen. De Erasmusbrug is naast de Willemsbrug de tweede brug over de Nieuwe Maas in het centrum van Rotterdam in de Haven van Rotterdam. De brug verbindt de nieuwe wijk de Kop van Zuid met het centrum aan de noordzijde van de rivier. Links de Hoge Erasmus (Klunder Architecten) en de Hoge Heren (Wiel Arets Architects). Op de achtergrond de drie woontorens van Henk Klunder.
Erasmusbrug in de vroege morgen vind je in de categorieën Architectenbureau, Architectuur, Ben van Berkel, Blauw, Blue hour, De Hoge Heren, Decoratieve kunst, Fietspad, Fotografie, Hoge Erasmus, Klunder Architects, Kunst, Lichtval, Nederland, Rotterdam, Skyline, UNStudio, Wiel Arets en tijdopname.
Paul Kampman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Kampman

Gepassioneerd (beroeps) fotograaf. Ik ben sinds 1990 woonachtig in Rotterdam, de stad die bruist en leeft en waar altijd gebouwd wordt. Voor iemand die van architectuur houdt, is dit natuurlijk de beste omgeving. In mijn shop zul je dan ook veel foto's tegenkomen van de Rotterdamse architectuur in al haar facetten. Sommige gemaakt tijdens de blue hours, andere op dagen dat er prachtige Hollandse luchten te zien zijn. Daarnaast maak ik graag portretten van bloemen, zoals ik het zelf noem. Foto's die je laten zien hoe mooi bloemen zijn, zeker als je er heel goed naar kijkt.

Alle werken van Paul Kampman


Waarom je kiest voor Erasmusbrug in de vroege morgen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Erasmusbrug in de vroege morgen van Paul Kampman

Koop de foto Erasmusbrug in de vroege morgen van Paul Kampman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 34 569
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
167,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden