Gouden zon op het Lauwersmeer

Gouden zon op het Lauwersmeer van Ron ter Burg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Gouden zon op het Lauwersmeer van Ron ter Burg thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 35381

Gouden zon op het Lauwersmeer van Ron ter Burg

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Gouden zon op het Lauwersmeer van Ron ter Burg

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De zon komt langzaam achter de bomen vandaan bij Ezumakeeg in het Lauwersmeer. Iedere ochtend speelt zich hier hetzelfde ritueel af. Zodra de zon boven de horizon is gekomen, vliegen de ganzen die bij Esumakeech in het water overnacht hebben massaal met een donderend geweld op om de grazen in de weilanden. Een prachtig gezicht.
Als je deze zonsopkomst ziet zou je dat niet zeggen. De rust straalt van deze foto af.

Over Ron ter Burg

Ron ter Burg profielfotoRon ter Burg (Groningen, 1969) is woonachtig in Nietap, een klein plaatsje in de kop van Drenthe. Ron is in 1991 begonnen met fotografie. In het analoge tijdperk heeft hij zich de technische kennis van de fotografie meester gemaakt. Sinds 2003 is Ron volledig overgegaan op digitale apparatuur.

Vanaf het begin van Ron's fotografie carrière is hij gefascineerd door de schoonheid van het landschap. De prachtige lijnen en kleuren van het landschap zijn een grote inspiratie voor hem en kenmerken zijn landschapsfoto's.

Het Nederlandse landschap en de Nederlandse cultuur zijn Ron's voornaamste onderwerpen. Het grootste gedeelte van zijn foto's zijn dan ook in Nederland gemaakt.
De natuurgebieden in het noorden van Nederland en de Waddenzee zijn Ron's favoriete gebieden. Deze gebieden herbergen alle eigenschappen voor de landschapsfotografie.

Alle werken