Grote danszaal in hotel

van Inge van den Brande

- Werkcode: 379 968

Inge van den Brande over Grote danszaal in hotel

Grote danszaal in een immens hotel ergens in Europa, veel pracht en praal in een immens grote ruimte met in het midden van de zaal slechts een stoel. Het licht valt naar binnen door glaspanelen in het midden van het plafond, kunstig afgedekt door een lichtdoorlatend doek, het geeft de ruimte een rijke uitstraling, en een prachtige lichtinval in de grote ruimte. Het hotel is verlaten en het verval treedt helaas in. Heel erg jammer van zo een prachtig en rijkversierd gebouw.
Grote danszaal in hotel vind je in de categorieën Architectuur, Decoratie, Deuren, Fotografie, Hotel, Interieur (terminologie), Lichtval, Meubilair, Stoel, Verlaten plekken en Zaal.
Inge van den Brande profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Mijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken van Inge van den Brande


Meer weten over Inge van den Brande?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Grote danszaal in hotel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Grote danszaal in hotel van Inge van den Brande

Koop de foto Grote danszaal in hotel van Inge van den Brande op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 379 968
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
194,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden