Grote danszaal in hotel

Grote danszaal in hotel van Inge van den Brande

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Grote danszaal in hotel

van Inge van den Brande

Grote danszaal in hotel van Inge van den Brande

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 379968

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
156 141 gratis verzending!

Omschrijving

Grote danszaal in een immens hotel ergens in Europa, veel pracht en praal in een immens grote ruimte met in het midden van de zaal slechts een stoel. Het licht valt naar binnen door glaspanelen in het midden van het plafond, kunstig afgedekt door een lichtdoorlatend doek, het geeft de ruimte een rijke uitstraling, en een prachtige lichtinval in de grote ruimte. Het hotel is verlaten en het verval treedt helaas in. Heel erg jammer van zo een prachtig en rijkversierd gebouw.

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Inge van den Brande profielfotoMijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken