Hal met trap

van Inge van den Brande

- Werkcode: 379 952

Inge van den Brande over Hal met trap

Grote hal met brede trappen in een heel groot verlaten gebouw. Met prachtige ramen en grote deuren, en een mooie lichtval. Het prachtige gebouw is niet meer in gebruik en in staat van verval. De verf bladdert van de muren, maar het rijke verleden is nog voelbaar, de grandeur van de brede trappen en de hoge plafonds in de enorme hal, een blik in het rijke verleden.
Hal met trap vind je in de categorieën Architectuur, Deuren, Fotografie, Gang (bouw), Interieur (terminologie), Schade, Trappen, Venster (muur), Verlaten plekken en Villa (bouwkunde).
Inge van den Brande profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Mijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken van Inge van den Brande


Meer weten over Inge van den Brande?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Hal met trap op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Hal met trap van Inge van den Brande

Koop de foto Hal met trap van Inge van den Brande op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 379 952
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
189,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden