Hotel in verval

Hotel in verval van Inge van den Brande

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Hotel in verval

van Inge van den Brande

Hotel in verval van Inge van den Brande

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 354473
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 gratis verzending!

Omschrijving

Oud verlaten hotel in verval. De grote zaal is leeg, er staat nog slechts één stoel. De prachtige lichtkoepel met satijnen doeken laat prachtig licht in de zaal vallen. De satijnen doeken komen los van de koepel, de plafonds zijn schitterend gedecoreerd. Door de deuren werpen we een blik in het rijke verleden van dit mooie hotel. Waar ooit werd gedanst en gelachen, is nu leegte en verval.

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Inge van den Brande profielfotoMijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken