Hotel in verval

van Inge van den Brande

- Werkcode: 354 473

Inge van den Brande over Hotel in verval

Oud verlaten hotel in verval. De grote zaal is leeg, er staat nog slechts één stoel. De prachtige lichtkoepel met satijnen doeken laat prachtig licht in de zaal vallen. De satijnen doeken komen los van de koepel, de plafonds zijn schitterend gedecoreerd. Door de deuren werpen we een blik in het rijke verleden van dit mooie hotel. Waar ooit werd gedanst en gelachen, is nu leegte en verval.
Hotel in verval vind je in de categorieën Architectuur, Decoratie, Fotografie, Grandeur Chique, Hotel, Interieur (terminologie), Lichtbron, Schade, Sfeer (gevoel), Stoel, Verlaten plekken, Woonstijl Industrieel en Zaal.
Inge van den Brande profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Mijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken van Inge van den Brande


Meer weten over Inge van den Brande?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Hotel in verval als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Hotel in verval van Inge van den Brande

Koop de foto Hotel in verval van Inge van den Brande op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 354 473
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
203,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden