Hotel in verval

Hotel in verval van Inge van den Brande

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Hotel in verval van Inge van den Brande thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 354473

Hotel in verval van Inge van den Brande

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Hotel in verval van Inge van den Brande

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Oud verlaten hotel in verval. De grote zaal is leeg, er staat nog slechts één stoel. De prachtige lichtkoepel met satijnen doeken laat prachtig licht in de zaal vallen. De satijnen doeken komen los van de koepel, de plafonds zijn schitterend gedecoreerd. Door de deuren werpen we een blik in het rijke verleden van dit mooie hotel. Waar ooit werd gedanst en gelachen, is nu leegte en verval.

Over Inge van den Brande

Inge van den Brande profielfotoMijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken