IJsland ijspatronen

IJsland ijspatronen van Eefke Smets

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • IJsland ijspatronen van Eefke Smets thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 213009

IJsland ijspatronen van Eefke Smets

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!
IJsland ijspatronen van Eefke Smets

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

In februari 2016 heb ik samen met mijn man een prachtige rondreis in IJsland gemaakt. In de zomer waren we er ook al een keer geweest, maar we waren zo benieuwd naar het noorderlicht en het prachtige landschap in de winter. Het overtrof onze verwachtingen. Winter IJsland was inderdaad een sprookje. Alles besneeuwd?. Magisch? En dat noorderlicht? Sprakeloos?

Op het einde van de dag tijdens de excursie naar Aldeyarfoss (zie album), zijn we nog gestopt op dit prachtige plekje. Al die mooie ijsstructuren. Prachtig hoe dit ontstaan is door de rivier. En toen ook nog de lucht prachtige kleurde, was de dag helemaal perfect.

Over Eefke Smets

Eefke Smets profielfotoMijn naam is Eefke Smets. Samen met mijn man ben ik erg reislustig. De afgelopen jaren hebben we gereisd in Noorwegen, IJsland, Argentinie / Chili, Zuid-Afrika / Namibie, Australie, Oeganda en Antarctica. Sinds een aantal jaren heb ik een grote hobby gevonden in het fotograferen. Hier ben ik dan ook tijdens onze reizen enthousiast mee bezig. Ik ben veel bezig met landschapsfotografie en natuurfotografie, maar ook ontwikkel ik me steeds meer in straatfotografie en reisfotografie.

Alle werken