IJslands paard in de sneeuw

IJslands paard in de sneeuw van Eefke Smets

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

IJslands paard in de sneeuw van Eefke Smets

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 213010
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

In februari 2016 heb ik samen met mijn man een prachtige rondreis in IJsland gemaakt. In de zomer waren we er ook al een keer geweest, maar we waren zo benieuwd naar het noorderlicht en het prachtige landschap in de winter. Het overtrof onze verwachtingen. Winter IJsland was inderdaad een sprookje. Alles besneeuwd?. Magisch? En dat noorderlicht? Sprakeloos?
Op weg naar de waterval Aldeyarfoss (zie ook in het album) kwamen we een groepje paarden tegen. Als paardenliefhebber kon ik het niet laten op even uit te stappen om wat foto?s te maken. Een prachtig gezicht zo in de sneeuw. Deze detail foto vind ik de mooiste foto eruit.

Over Eefke Smets

Eefke Smets profielfotoMijn naam is Eefke Smets. Samen met mijn man ben ik erg reislustig. De afgelopen jaren hebben we gereisd in Noorwegen, IJsland, Argentinie / Chili, Zuid-Afrika / Namibie, Australie, Oeganda en Antarctica. Sinds een aantal jaren heb ik een grote hobby gevonden in het fotograferen. Hier ben ik dan ook tijdens onze reizen enthousiast mee bezig. Ik ben veel bezig met landschapsfotografie en natuurfotografie, maar ook ontwikkel ik me steeds meer in straatfotografie en reisfotografie.

Alle werken