Jan van Gent in de vlugt

Jan van Gent in de vlugt van Vandain Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Jan van Gent in de vlugt van Vandain Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 288078
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
88 gratis verzending!

Omschrijving

De prachtige grote Jan van Gent is toch zo sierlijk.
Zeker als hij net wilt gaan landen.
Telkens als ze terugkeren op het nest om elkaar af te wisselen, begroeten ze elkaar met deze prachtige liefdesdansen. Een genot om naar te kijken.
Deze kolonievogels broeden op steile rotskusten .
Op het Duitse eiland Helgoland broeden sinds enkele tientallen jaren een paar honderd paar en deze kolonie breidt zich nog steeds uit.

Over Vandain Fotografie

Vandain Fotografie profielfotoWelkom, fotografie heeft me altijd geïnteresseerd ben graag creatief bezig. Vooral het spelen met licht, juiste compositie vinden om dikwijls een klassieker toch even anders vast te leggen. 'k Geniet gewoon van het maken van foto's en de resultaten, vooral in de natuur dat ontspant me. Een reden temeer om mijn werk op deze site te publiceren, zodat anderen er ook van kunnen genieten. Alvast bedankt voor de belangstelling.Bent u op zoek naar een originele wanddecoratie voor aan die kale muur? Neem dan eens een kijkje in mijn shop bij "Werk aan de Muur". Mijn werk kan op verschillende materialen en formaten geprint worden."http://VandainFotografie.werkaandemuur.nl"Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur" Niet alle werken kan je hier vinden, op https://500px.com/ingridvd kan je ook nog meerdere werken zien. Voor vraag over andere werken kan je steeds mailen ingridvandamme@live.be

Alle werken