Kalme zonsondergang aan de Waddenzee

van Ron ter Burg

- Werkcode: 710 211

Ron ter Burg over Kalme zonsondergang aan de Waddenzee

Een kalme zonsondergang tijdens een mooie zomeravond aan de Waddenzee.
Kalme zonsondergang aan de Waddenzee vind je in de categorieën Blauw, Fotografie, Landschappen, Nationaal Erfgoed, Oranje, Recreatie, Slik (landvorm), UNESCO Werelderfgoed locaties, Waddeneilanden en waddenzee, Zen, Zonsondergang, palenrij en wijds.
Ron ter Burg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ron ter Burg

Ron ter Burg (Groningen, 1969) is free-lance fotograaf, geboren in 1969, en woonachtig in Roden, in de kop van Drenthe.
Ten noorden van Roden ligt het Lauwersmeergebied en de Waddenzee; ten zuiden van Roden ligt de prachtige bosrijke natuur van Drenthe.
Voor Ron dus de ideale omgeving om mijn passie, de natuur- en landschapsfotografie, uit te oefenen.

Ron brengt veel tijd door in gebieden als het Drentsche Aa gebied, Het Dwingelderveld, het Lauwersmeer gebied en de noordelijke Waddenzeekust.
Deze gebieden voelen dan ook als “zijn achtertuin”.

Ron is in 1991 begonnen met fotograferen en heeft zijn fotografie-techniek meester gemaakt in het analoge tijdperk. Al snel heeft hij de keuze gemaakt voor de natuur- en landschapsfotografie en inmiddels staat hij bekend als een ervaren en toegewijde landschapsfotograaf. Hiermee heeft hij verschillende prijzen gewonnen in nationale en internationale fotowedstrijden.

Tijdens de workshops deelt Ron zijn ervaringen, kennis en enthousiasme voor de fotografie met u. In deze workshops leert hij u anders naar het landschap en de natuur kijken en wil Ron u inspireren en enthousiasmeren om er vooral veel op uit te trekken met de camera!

Ron's specialisatie is dus de landschapsfotografie; harmonie en rust zijn belangrijke kenmerken in mijn foto’s, oftewel Healing Art.

Alle werken van Ron ter Burg


Waarom je kiest voor Kalme zonsondergang aan de Waddenzee als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Kalme zonsondergang aan de Waddenzee van Ron ter Burg

Koop de foto Kalme zonsondergang aan de Waddenzee van Ron ter Burg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 710 211
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden