Kentekenplaten Amerika

van Inge van den Brande

- Werkcode: 380 987

Inge van den Brande over Kentekenplaten Amerika

Heel veel verschillende kentekenplaten uit de staten van Amerika en Canada, bevestigd op een wand van een restaurant in Los Angeles. De kentekenplaten zijn versierd met wat kerstverlichting en een paar foto's. De gekleurde kentekenplaten maken samen een mooie wandversiering.Deze foto heeft een mooie retro-look gekregen, in de stijl van Polaroid.
Kentekenplaten Amerika vind je in de categorieën Alfabetisch schrift, Auto's, Behang, Decoratie, Fotografie, Getal (wiskunde), Kentekenplaat, Kleuren, Noord Amerika, Transport, Typografie en Woonstijl Vintage.
Inge van den Brande profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Mijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken van Inge van den Brande


Meer weten over Inge van den Brande?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Kentekenplaten Amerika als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Kentekenplaten Amerika van Inge van den Brande

Koop de foto Kentekenplaten Amerika van Inge van den Brande op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 380 987
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
176,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden