Kirkjufell en Kirkjufellsfoss, IJsland

van Joep de Groot

- Werkcode: 307 139

Joep de Groot over Kirkjufell en Kirkjufellsfoss, IJsland

Het plaatje van IJsland: de Kirkjufellsfoss met de Kirkjufell berg op de achtergrond. Ik had deze plek al eerder gefotografeerd met te mooi weer: geen enkel wolkje aan de lucht. Als je er dan toch nog een keer langs komt is het wel zo leuk om nog een keer deze foto te maken; ditmaal met een bewolkte lucht verlicht door de zon die midden in de nacht maar net onder de horizon verdween.
Kirkjufell en Kirkjufellsfoss, IJsland vind je in de categorieën Avond, Beek (watergang), Bergen, Fotografie, IJsland, Kirkjufellsfoss, Nachtfotografie, Rivier, Stilleven, Waterval, Wolken en Zonsondergang.
Joep de Groot profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Joep de Groot

Al vanaf jonge leeftijd ben ik gefascineerd door de natuur en zijn schoonheid. Pas later ben ik me toe gaan leggen op het vastleggen hiervan door middel van foto's. In eerste instantie waren dit simpele kiekjes van dingen die ik mooi vond. Gedurende de daaropvolgende jaren heb ik mezelf uitgedaagd de kwaliteit van mijn foto's te verbeteren. Vooral foto's van anderen zijn altijd een inspiratiebron geweest om mezelf te verbeteren. Door het bestuderen van vele boeken, tutorials en tijdschriften heb ik mezelf geleerd wat ik nu toepas. Mijn fotografische stijl kenmerkt zich als weids, kleurrijk en expressief. Veel foto's in mijn portfolio zijn genomen met een groothoeklens tijdens zonsopkomst of -ondergang. Door middel van mijn foto's wil ik de schoonheid van de natuur laten zien en met name van het Nederlandse landschap, waarvan ik denk dat het onterecht ondergewaardeerd wordt. Naast landschappen fotografeer ik ook andere onderwerpen in de natuur zoals insecten en andere dieren, planten en paddenstoelen. De echte uitzonderingen hierop zijn enkele architectuur- en stadsfoto's. Doordat ik zelf geen auto bezit, heb ik voornamelijk het gebied rond mijn woonplaats Eindhoven tot mijn werkgebied gemaakt. In de loop van de tijd heb ik hier verschillende fascinerende fotolocaties, buiten de algemeen bekende gebieden zoals de Strabrechtse heide en Kampina, ontdekt.

Alle werken van Joep de Groot


Waarom je kiest voor Kirkjufell en Kirkjufellsfoss, IJsland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kirkjufell en Kirkjufellsfoss, IJsland van Joep de Groot

Koop de foto Kirkjufell en Kirkjufellsfoss, IJsland van Joep de Groot op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 307 139
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden