Facebook pixel
Kirkjufell en Kirkjufellsfoss, IJsland

Kirkjufell en Kirkjufellsfoss, IJsland van Joep de Groot

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Kirkjufell en Kirkjufellsfoss, IJsland van Joep de Groot thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 307139

Kirkjufell en Kirkjufellsfoss, IJsland van Joep de Groot

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Kirkjufell en Kirkjufellsfoss, IJsland van Joep de Groot

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het plaatje van IJsland: de Kirkjufellsfoss met de Kirkjufell berg op de achtergrond. Ik had deze plek al eerder gefotografeerd met te mooi weer: geen enkel wolkje aan de lucht. Als je er dan toch nog een keer langs komt is het wel zo leuk om nog een keer deze foto te maken; ditmaal met een bewolkte lucht verlicht door de zon die midden in de nacht maar net onder de horizon verdween.

Over Joep de Groot

Joep de Groot profielfotoAl vanaf jonge leeftijd ben ik gefascineerd door de natuur en zijn schoonheid. Pas later ben ik me toe gaan leggen op het vastleggen hiervan door middel van foto's. In eerste instantie waren dit simpele kiekjes van dingen die ik mooi vond. Gedurende de daaropvolgende jaren heb ik mezelf uitgedaagd de kwaliteit van mijn foto's te verbeteren. Vooral foto's van anderen zijn altijd een inspiratiebron geweest om mezelf te verbeteren. Door het bestuderen van vele boeken, tutorials en tijdschriften heb ik mezelf geleerd wat ik nu toepas. Mijn fotografische stijl kenmerkt zich als weids, kleurrijk en expressief. Veel foto's in mijn portfolio zijn genomen met een groothoeklens tijdens zonsopkomst of -ondergang. Door middel van mijn foto's wil ik de schoonheid van de natuur laten zien en met name van het Nederlandse landschap, waarvan ik denk dat het onterecht ondergewaardeerd wordt. Naast landschappen fotografeer ik ook andere onderwerpen in de natuur zoals insecten en andere dieren, planten en paddenstoelen. De echte uitzonderingen hierop zijn enkele architectuur- en stadsfoto's. Doordat ik zelf geen auto bezit, heb ik voornamelijk het gebied rond mijn woonplaats Eindhoven tot mijn werkgebied gemaakt. In de loop van de tijd heb ik hier verschillende fascinerende fotolocaties, buiten de algemeen bekende gebieden zoals de Strabrechtse heide en Kampina, ontdekt.

Alle werken