LONDEN Houses of Parliament en Westminster Bridge

van Melanie Viola

- Werkcode: 272 267

Melanie Viola over LONDEN Houses of Parliament en Westminster Bridge

Het paleis van Westminster (Houses of Parliament ook genoemd) is een monumentale, neo-gotische gebouw in Londen, waar het Britse parlement zit. Het is gelegen in de City of Westminster op de rivier de Theems. Een klassieke scène uit Londen.
LONDEN Houses of Parliament en Westminster Bridge vind je in de categorieën Architectuur, Bruggen, City of Westminster, Engeland, Fotografie, Londen, Palace of Westminster of Houses of Parliament, Steden, Toeristische attractie, Urban / Street en Zwart-wit.
Melanie Viola profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Melanie Viola

De werken van de Berlijnse kunstenaar zijn geïnspireerd door de laatste trends en reizen en creatieve experimenten. Er zijn series van vele bekende plaatsen in de wereld, die taferelen en bezienswaardigheden tonen die typisch zijn voor het land. Schilderachtige passages, verfijnde kleuraccenten en grafische nuances vinden in de werken een unieke combinatie. Maar unieke en boeiende kiekjes worden ook gemaakt in klassiek zwart-wit en in minimalistische taferelen. Er zijn ook talrijke typografieën, abstracte ontwerpen en werken in gemengde techniek te ontdekken. Door kunst te creëren die ze zelf aan de muur zou willen zien, heeft ze een visionaire integriteit behouden die kunstliefhebbers wereldwijd aanspreekt.

Alle werken van Melanie Viola


Waarom je kiest voor LONDEN Houses of Parliament en Westminster Bridge als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

LONDEN Houses of Parliament en Westminster Bridge van Melanie Viola

Koop de foto LONDEN Houses of Parliament en Westminster Bridge van Melanie Viola op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 272 267
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
118,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden